ÜLKÜTEK’TEN ÜLKÜ OCAKLARI GENEL MERKEZİNE ZİYARET PDF Print E-mail
Written by operator1   
Wednesday, 10 January 2024 13:45

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Başkanı Semih Çeyiz, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve ÜLKÜTEK Ankara Şube Başkanı Hasan ŞİŞMAN Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  Genel Başkanı  Ahmet Yiğit YILDIRIMI makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete ÜLKÜTEK Genel Başkan Vekili Reha DİLEK, Genel Başkan Yardımcıları Kürşad SOYSAL, Adnan ERDEM, Ankara Şube yönetim kurulu üyesi İbrahim YAMAN eşlik ettiler.

Ülkü Ocakları Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Başkanımız Semih ÇEYİZ, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit YILDIRIM’A başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit YILDIRIM Ülkücü Teknik Elemanlar Derneğinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek bu dönemde ÜLKÜ TEK’le yakın ilişki içinde olacaklarını ve en kısa sürede Ülkücü Teknik Elemanlar Derneğini ziyaret edeceğini ifade etti.

Kayseri Ülkü Ocakları'nda uzun yıllar Başkanlık görevini yürüten ve  Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı olarak Ankara'ya atanan Ali ÇELİK’e yeni görevinde başarılar diledik. 

 

Last Updated ( Wednesday, 10 January 2024 14:19 )
 
bayrak2.gif

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Anket

Sitemizin son hali hakkındaki görüşünüz:
 

Free template 'Feel Free' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!